Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Melikgazi Kadın Kolları, Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde dur durak bilmeden çalışıyor. Kadın Kolları üyeleri, farklı semtlerde ev ziyaretleri yaparak kadınlarla bir araya geliyor. Ziyaretlerde CHP’li kadınlar, partilerinin yolsuzluk, yoksulluk ve adaletsizlikle yapılacak mücadelesini anlatıyor.

Hafta sonunda Melikgazi ilçesine bağlı İldem’de bölge temsilcileri ile bir araya gelen CHP Kadın Kolları seçim stratejilerini belirledi. Daha önce başlattıkları ev gezilerine bundan sonra da durmak bilmeden devam edeceklerini belirten Melikgazi İlçe Kadın Kolları, çalmadık kapı bırakmama ve tüm kadınlara ulaşma kararı aldılar. Melikgazi İlçe Başkanı Asef Türkdönmez, CHP’li kadınlar olarak ülkenin geleceğinden büyük endişe duyduklarını, AK Parti iktidarına “Dur” demek için tüm kadınların sorumluluk üstlenmesi gerektiğini ifade etti.

İktidar mensuplarının sefa, vatandaşların ise sefalet içinde olduğunu vurgulayan Türkdönmez, “Artık ülkemizde değişim şart. Yoksullukla, yolsuzlukla, adaletsizlikle mücadele edecek tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Halkımız gelecekten kaygılı, çocuklarımızın dahi geleceği ipotek altındadır. Ekonomimizde tehlike çanları çalıyor. İşçi, memur, emekli, çiftçi kısaca ülkemizde tüm kesimler mutsuz. Ülkemizi, içinde bulunduğu durumdan kurtarmak, Türk milletinin yüzünü güldürmek ve refaha kavuşturmak için kadınlarımıza da büyük sorumluluk düşmektedir. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.