CHP’nin Ankara 2. Bölge milletvekili adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, 8 Haziran’da Türkiye’nin aydınlık bir güne uyanacağını söyledi. Koç, "“Biz bu ülkeye sevdalıyız. Bizim kitabımızda ahlaksızlık, yolsuzluk yok. Belli değerleri sömürerek halkı kandırmak yok. 7 Haziran’da AKP’yi paketleyip göndereceğiz." dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Haluk Koç, Keçiören İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle buluştu. Yaşanabilir bir Türkiye için 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin virajdan önceki son çıkış olduğunu ifade eden Koç, partinin seçim programını tek tek vatandaşlara anlattı. Esnafı da ziyaret eden Koç, halkın ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.

'HER KESİMİN DERDİNE ÇARE CHP’DEN'

Ardından Bağlum, Aktepe ve Yayla semtlerinde halkla buluşan Haluk Koç, yolsuzluk üzerine kurulu iktidar düzeninin 7 Haziran’da yıkılacağını kaydederek, "Yolumuzdan ilkelerimizden sapmayacağız ama herkesin inancına, yaşam tarzına saygı duyacağız. Yaşanabilir bir Türkiye için CHP’nin yapacaklarını adım adım halka anlatacağız." şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde açıkladığı seçim bildirgesine de değinen Koç, "1999’dan beri aktif siyaset yapıyorum. İlk defa bu kadar net, ete kemiğe bürünmüş, anlaşılır bir seçim taahhütnamesiyle halkın karşısına çıktık. Emekli kan ağlıyor. Taşeron işçinin iş garantisi yok. Vatandaş kredi borcu altında eziliyor. Geçim sıkıntısı, işsizlik hat safhada. Ama CHP olarak biz emekliye, işçiye sahip çıkacağız. Toplumun her kesiminin dertlerine çare olacağız. Refahı tabana yayacağız." ifadelerini kullandı.