Genel seçim çalışmalarına Bornova ve Kemalpaşa ilçelerinde devam eden CHP İzmir adayı Kamil Okyay Sındır, demokratik kitle örgütlerini ziyaret etti, kahvehane toplantılarında hemşehrilerinden destek istedi. Çalışmaları sırasında Bornova Rahvan Atları Binicilik ve Yetiştiricilik Spor Kulübü’nü de ziyaret eden Sındır, “1 Kasım’da iktidar olacağız.” dedi.

'YURTTAŞLARIMIZ TÜM YAŞANANLARI GÖRDÜ'

Kemalpaşa çalışmaları kapsamında Erzurumlular, Artvinliler, Karadenizliler ve Oltulular derneklerini ziyaret eden Sındır, refahın tabana yayıldığı, aydınlık bir Türkiye için partisine destek istedi. 1 Kasım 2015'teki genel seçimde AK Parti’nin düşüşünün devam edeceğini öne süren Sındır, “7 Haziran seçimlerinde halkımız, AKP’nin tek başına iktidarına 'hayır' dedi. 'Uzlaşın ve ortak bir hükümet kurun' dedi. CHP, koalisyonun kurulması için millet ve memleket hassasiyetiyle hareket etti. AKP, 45 günlük koalisyon görüşme süresini boşa harcarken biz son ana kadar halkımızın temel sorunlarının ele alınacağı bir hükümet için var gücümüzle gayret gösterdik. Sonuç olarak milletimiz, 1 Kasım'da yeniden seçime gidecek. Yurttaşlarımız tüm yaşananları gördü, 1 Kasım seçimlerinde de bunun hesabını sandıkta soracak. Halkımız 7 Haziran’da AKP’ye sarı kart göstermişti, bu seçimde de kırmızı kart gösterecek.” dedi.

'BİRLİK VE KARDEŞLİK İÇİNDE ÖNCE TÜRKİYE'

Toplumun bütün kesimlerinin, artan hayat pahalılığı ve işsizlikle büyük sıkıntılar yaşadığını ifade eden Sındır, “Başta çiftçimiz, emeklimiz, asgari ücretlimiz olmak üzere tüm toplum kesimleri, her geçen gün biraz daha ağır ekonomik zorluklarla başetmek zorunda kalıyor. Tüm bunların üstüne gelen terör ve şehit haberleri, toplumu çok büyük bir üzüntü ve belirsizliğe sürüklüyor. Biz yaşanan bu sorunları, ancak CHP’nin çözebileceğini söylüyoruz. CHP olarak biz, birlik ve kardeşlik içinde önce Türkiye diyoruz. Sorunları, sıkıntıları görüp birileri gibi her şeye 'hayır' diyerek sorumluluk almaktan kaçmıyoruz. Birileri gibi kendisi ya da çevrelerinin menfaatlerini koruma derdiyle değil, halkın sorunlarına çözüm bulmak için mücadele ediyoruz. Millete yoksulluğu kader görüp kendilerine şaşaalı yaşamı hak görenlerden olmayacağız. Bu gidişe dur deme zamanı çoktan gelmiştir. Sizlerin desteğiyle iktidar olacağız.” dedi.

'KADROLARIMIZ, PROGRAMIMIZ HAZIR'

Ziyaretlerini Bornova Rahvan Atları Binicilik ve Yetiştiricilik Spor Kulübü’nde sonlandıran Sındır, şunları söyledi: “Ülkemizin sorunlarını ve çözümünü de en iyi bilen parti biziz. Kadrolarımız, programımız hazır. İktidar olacağımıza inancımız tam. Türkiye’nin özlediği ekonomik refahı, eşit ve adil dağılımı getirmeye geliyoruz. 2 Kasım sabahı Türkiye’nin huzur, güven, birlik ve kardeşlik içinde, aydınlık bir güne uyanması bizlerin elinde. Yurttaşlarımızın yarınlara güvenle bakacağı, huzur ve umut içinde yaşayacağı Türkiye’yi hep birlikte kurabiliriz.”