Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, darbe girişimine karşı ayaklanan halka teşekkür ederek, "Sizin desteğinizle inşallah bu milletin başı eğilmeyecek, bu ülkenin üzerinden karanlık bulutlar asla bir daha geçmeyecektir" dedi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Atatürk Havalimanı’nda vatandaşlara hitap etti. Darbe girişimine milletin ’dur’ dediğini belirten İbrahim Kalın, demokrasiye sahip çıkan vatandaşlara teşekkür etti.
İbrahim Kalın yaptığı konuşmada birlik çağrısı yaparak şunları söyledi: "Sizin desteğinizle inşallah bu milletin başı eğilmeyecek, bu ülkenin üzerinden karanlık bulutlar asla bir daha geçmeyecektir. Cumhurbaşkanımız çok selam ve hürmetlerini iletiyor. Bir mesajı var: ’Bu bayraklar bugün, yarın ve ilelebet dalgalanmaya devam edecek. Sokak sokak, mahalle mahalle bu bayrakları dalgalandırmaya devam edeceğiz. Buradan o darbecilere, o çapulculara, o darbecilere destek verenlere, her kim varsa onların arkasında, onlara buradan en net mesajı vermeye devam edeceğiz. Hepinize bu sadakatiniz, gayretiniz, bu dik duruşunuz için tek tek teşekkür ediyorum."