Başbakan Ahmet Davutoğlu, Pendik'te partililerle buluştu. Muhalefet partilerini eleştiren Davutoğlu, "7 Haziran seçimi bir var olma seçimidir." dedi.

Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'un ilçelerindeki mitinglerine devam etti. Pendik'te partililere seslenen Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu'da bir teklifte bulunalım. Yanına bir rehber verelim o İstanbul'u bilmiyor. Yolunu pek bilmez. Çünkü oy kullanmak için yolunu şaşırır. Oy kullan bildi mi? Sandığını bulamayana ülke emanet edilebilir mi? Şimdi ona bir rehber vereceğiz yaptığımız eserleri teker teker göstereceğiz." diye konuştu.

Muhalefet partilerini eleştiren Davutoğlu, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ' bizim İsrail'de niye büyük elçimiz yok' diyor. Mavi Marmara şehitlerini unutuyor. Mescid-i Aksa'da İsrail postallarını unutuyor bize soruyor. İsrail ağzıyla konuşan bu adamlara bir ders verecek miyiz? Mısır'da darbecilerle duranlara, Suriye'de Esed ile omuz omuza verenlere ders verecek miyiz? Şimdi Pendikliler 7 Haziran seçimi bir var olma seçimidir." açıklamasını yaptı.