BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun 92 yaşındaki annesi Fidan Yazıcıoğlu’nu, tedavi gördüğü Numune Hastanesi’nde ziyaret etti. Destici, "Ümit ediyoruz ki inşallah kısa süre içerisinde buradaki tedavi olumlu netice verir ve biran önce sağlığına kavuşur." dedi.

Mustafa Destici, parti yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette Fidan Yazıcıoğlu ile bir süre sohbet ederek durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Mustafa Destici, "Şehit liderimizin emaneti annemizi sadece şahsım adıma değil, bütün camiamız adına, Büyük Birlik Partililer adına, Alperen Ocaklı kardeşlerimiz adına, şehit başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu sevenleri adına buradayız. Geçmiş olsun dileklerimizi, bütün camiamızın dualarını ve kendi dualarımızı bir an önce şifa bulması için sağlığına kavuşması için ettiğimiz duaları kendisiyle paylaştım. Rabb'im inşallah daha hayırlı ömürler verir. Kalp krizi ile hastaneye geldi. Kendisine stent takıldı. Bu stent takılma işleminden sonra durumu kötüleşince yoğun bakıma alınmıştı. Durumunda iyileşme oldu, tekrar servise çıkartıldı. Ama tekrar bir orta seviyede kötüleşme oldu, tekrar yoğun bakıma alındı. Orada şu anda çok titiz bir şekilde yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Kendisinin şuuru açık, bizimle de rahat konuşamıyor ama geleni gideni tanıyor, tepki veriyor. Ümit ediyoruz ki inşallah kısa süre içerisinde buradaki tedavi olumlu netice verir ve bir an önce sağlığına kavuşur. Kendisi bizi görünce hem mutlu oluyor, hem hüzünleniyor. Kendisine dedim sadece şahsım adına değil, Muhsin başkanımız içinde buradayız. Hem ona dua ediyoruz, hem size dua ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Doktor Halil Kol ise Fidan Yazıcıoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili olarak, "Şu an için yoğun bakımda takibi ve tedavisi yapılmakta olan hastamızın bilinci açık, hastamız iletişim kurabiliyor." bilgisini verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun 92 yaşındaki annesi Fidan Yazıcıoğlu, bir hafta önce geçirdiği kalp krizi sonrası Numune Hastanesi'ne kaldırılarak, yapılan ameliyat sonrası kalbine stent takılmıştı. Yazıcıoğlu'nun tedavisi yoğun bakım servisinde devam ediyor.