Türkiye’de 50 ilde örgütlenen Dolunay Partisi Genel Başkanı Serdar Okuyucu, Bursa’da düzenlenen törenle il başkanlarına yetki belgelerini takdim etti.

Ocak ayında İçişleri Bakanlığı’na sundukları dilekçeyle partinin kuruluşunu gerçekleştiren Dolunay Partisi, Ördekli Hamamı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle il başkanlarıyla buluştu. Yetki belgelerini takdim töreninde partililere seslenen Genel Başkan Serdar Okuyucu, "Kurtuluş Savaşı’nda kazanılan kutsal toprakları çakalların uluduğu vadi yapmayacağız." dedi.

“Bu vadiye Anadolu’nun kangallarını saldık, Türkiye Cumhuriyeti ebediyen payidar kalacaktır.” diyen Okuyucu, Türk’ün serdarlarının bitmeyeceğini belirterek, adaletli, eşit, dürüst, halka amade olmuş bir yönetim hayaliyle çıktıkları yolda, örgütüyle birlikte basamakları aştıklarını kaydetti. İslam’da saltana yer olmadığını, İslam’ın Cumhuriyet ile özdeşleştiğini ifade eden Okuyucu, “Üzülme Türkiye’m, ben Anadolu’nun bağrından kopup gelmedim. Anadolu’nun bağrı olarak, kokusu olarak, gerekirse alimi, gerekirse mucidi, gerekirse Serdar’ı olmaya geldim. Atatürk ilke ve inkılâplarına, bu vatanın bölünmez bütünlüğüne babam yanlış yaparsa tanımam.” diye konuştu.

Daha sonra yetki belgelerini Genel Başkan Serdar Okuyucu’nun elinden alan Dolunay Partisi il başkanları, illerinde daha güçlü bir yapının oluşumu için başarıya hep birlikte imza atma sözü verdi.