CHP'den milletvekili seçilen emekli Albay Dursun Çiçek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) gelerek kaydını yaptırdı. Dursun Çiçek’e milletvekili rozetini eşi Gülşen Çiçek taktı.

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ardından Parlamento'ya giren milletvekilleri mazbatalarını aldıktan sonra kayıt işlemleri için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gelmeye devam ediyor. CHP'den milletvekili seçilen emekli Albay Dursun Çiçek TBMM’de kayıt işlemlerini tamamladı. Çiçek’in milletvekili rozetini eşi Gülşen Çiçek taktı. Rozetin takılmasının ardından Gülşen Çiçek, “Yıllardır Türk Silahlı Kuvvetleri’nde teğmenliğinden beri her rütbesinde,rütbelerini ben taktım şimdi rozette bana kısmet oldu. İnşallah hayırlı uğurlu olur, ülkemiz, memleketimiz ve gençlerimiz için bu bir meslek olmamalı, bir görev olmalı. Görevlerini en iyi biçimde yapacaklarına inanıyorum.” dedi.

30 Nisan 2010 tarihinde yakalama kararı ile Meclis'in 50 metre ötesindeki Deniz Kuvvetleri Karargahı'ndan tutuklanarak İstanbul’a gittiğini belirten Dursun Çiçek, “Hasdal’a hapsedilmiştim. Yaklaşık 6 yıl sonra bugün bu Meclis'te demokrasimizin merkezinde Atatürk’ün en büyük eserim dediği yerde bulunmaktan ve milletvekili olarak milletimize hizmet etmekten onur duyuyorum, gurur duyuyorum. İnşallah yıllardır aradığımız adaleti yasama organında, yürütme organında, burada bulacağız, amacımız budur.” diye konuştu.