Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep milletvekili adayı Ejder Demir, ülkenin bölünmenin eşiğini geldiğini savunarak, teröristle el ele verip ülkeyi bölmeye çalışanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Demir, vatandaşlarla çeşitli platformlarda bir araya gelmeye devam ediyor. Partilerinin 1 Kasım’da kurtuluşun adresi olacağını, 1 Kasım’da Türkiye’nin MHP iktidarıyla şaha kalkacağını kaydeden Demir, sözlerine şöyle devam etti: “Dış politikadaki basiretsiz ve etkisiz siyaset ile günlük bile değerlendirilemeyen iç politika ve terör belasıyla harmanlanmış, gelişigüzel siyasetle yönetilen cennet vatanımızın içinde bulunduğu durum hepimizin malumu. Dini kullananları alaşağı etmek için, ülkeyi günbegün felakete sürükleyenleri devirmek için, teröristle el ele verip ülkeyi bölmeye çalışanları indirmek için neyi bekliyorsunuz? Bu güzel vatanımızı beraber el ele gönül gönüle refaha ulaştırmak için kahraman Şahinbey'in, Şehitkamil'in, Karayılan'ın evlatları neyi bekliyor?”

Vatandaşlara, "Bunları yaşamaya layık mısınız?" diye soran Demir, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Size bunları reva gören, her gün söylem değiştiren, tek düşünceleri kendi çıkarları olan bu insanlara daha ne kadar sabredeceksiniz? Siz bu güzel vatanımızda bunları yaşamaya layık mısınız? Bu soruları size bağrınızdan kopmuş bir Anadolu çocuğu, bir Gaziantepli olarak soruyorum. Geçmişi kahramanlıklarla dolu olan değerli Gaziantepliler, ben sizden yalnızca oy istemiyorum. Ülkemizin geleceğini yeniden inşa etmek için, güzel ülkemizi böldürmemek için, mutlu huzurlu ve güvenle yaşamak için, sanayi şehri Gaziantepimizi layık olduğu yere taşımak için güvence istiyorum, dua istiyorum, destek istiyorum.”