Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve eşi Hatice Eroğlu, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın bayramlaşma törenine katıldı.

Balçova Kaya Termal Otel'de yapılan bayramlaşmaya, AK Parti İzmir milletvekili Veysel Eroğlu, İl Başkanı Bülent Delican, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar bayramlaşmada yer almadı.

Törende konuşan Bakan Eroğlu, partililerin ve İzmirliler’in bayramını kutladı. Seçim sürecinin biraz daha uzaması halinde çok daha iyi netice alınacağını ifade eden Eroğlu, “Ama sizler sayesinde AK Parti, yüzde 41'le birinci parti. AK Parti olmadan koalisyon da kurulamaz. Milletimiz öyle takdir etti. Tek başına iktidara getirmedi. İnanın çok pişman olanlar var. Biz Türkiye’yi krize sokmamak için, bu yatırımların devamı için Allah'ın izniyle gereğini yapacağız. Ama tabii ki bize bağlı değil. Diğer partilere de bağlı. Olmadığı takdirde hakem millettir. Olmadığı takdirde seçime gideceğiz. Biz de seçime hazırız. Kapı kapı dolaşacağız, İzmirlilere kendimizi anlatacağız.” dedi.

AK Parti hükümetinin 2019 yılına kadar eğer koalisyonda anlaşılırsa yoluna devam edeceğini, yok koalisyonda anlaşmazlarsa seçime hazır olduklarını kaydeden Eroğlu, o zaman tek başına iktidar olacaklarını her halükarda yola devam edeceklerini belirtti. Törenin sonunda Bakan Eroğlu, milletvekilleri ve teşkilat yöneticileri, partililerle tek tek bayramlaştı.