Beyoğlu Kasımpaşa’da 14 yaşındaki kuzeni tarafından evinde cinsel istismara uğradıktan sonra bıçaklanarak öldürülen 6 yaşındaki çocuğu kanlar içinde hastaneye götüren ev sahibi İHA’ya konuştu.

Olay, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Kasımpaşa Yahya Kahya Mahallesi Işık Çıkmazı’nda meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuk annesi Sevgi A. akşam saatlerinde küçük kızı E.N.A. (6) ve 6 aylık bebeğini evde bırakarak büyük kızıyla pazara gitmiş, ardından zihinsel engelli olduğu iddia edilen 14 yaşındaki M.A. elinde bıçakla yan gecekonduda oturan amcasının evine girmişti. M.A, burada 6 yaşındaki E.N.A.’yı cinsel istismarda bulunarak 3 bıçak darbesiyle öldürmüştü.

“ÇOCUK KANLAR İÇİNDE EŞİMİN KUCAĞINDAYDI”

Bıçaklandıktan sonra kanlar içinde kalan E.N.A’yı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götüren Sevgi A.’nın ev sahibi Ahmet A., İhlas Haber Ajansı’na (İHA) konuştu. Ahmet A. yaptığı açıklamada, “Olayın olduğu gün saat 20.30 gibi evde oturuyorduk. Ondan sonra bağırma çağırma sesi duyduk. Ondan sonra bir baktım eşim benden önce koştu. Sonra ben peşinden çıktım, baktım ki çocuk kanlar içinde eşimin kucağındaydı. Annesi çocuğu eşimin kucağına vermiş. Zaten çocuğu kanlar içinde alıp hastaneye fırladım. Annesi ufak bebekle beraber çocuğu ufak bebeğiyle birlikte eve kilitleyerek pazara gitmiş. Kuzeni camdan girmiş, bıçaklamış. Cinsel istismarda bulunduğuna dair iddia var ama onu tam olarak bilmiyoruz. Ona Adli Tıp Kurumu karar verecek. Ben onların ev sahibiyim, akrabalık bağımız yok. 8-9 ay önce buraya taşındılar” dedi.