MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, "Maçın sonucunu, eski takımının lehine değiştirmek için sürekli penaltı veren bir hakem, bir Cumhurbaşkanı var. Ama 7 Haziran'da bu maçın skorunu sizlerin de destekleriyle biz belirleyeceğiz." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Cumalıkızık ve Hamamlıkızık mahallelerini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Dr.Kadir Koçdemir, esnafı tek tek dolaşarak hayırlı işler diledi. Koçdemir, esnafın gösterdiği ilgiye 7 Haziran'dan sonra sorunlarını çözerek teşekkür edeceklerini söyledi.

Orhaneli'ye giden Koçdemir, önce Göynükbelen Mahallesi'ndeki bir asker eğlencesine, ardından da Göy-Der tarafından düzenlenen 4'üncü Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası'na katıldı. Müsabakada 2'inci olan Makarspor'a, ikincilik kupasını takdim eden Koçdemir, burada yaptığı konuşmada, Göy-Der'e kendi imkanlarıyla yaptıkları tesis için teşekkür etti.

Seçim kampanyasında Göynükbelen'e hak ettiği katkının fazlasıyla verileceğini belirten Koçdemir, burada yaptığı konuşmada seçim sürecini de futbol turnuvasına benzetti. Koçdemir, sık sık yeşil sahalarda boy gösteren Cumhurbaşkanı'nın bir hakem olarak verdiği kararlarla seçimi etkilemeye çalıştığını dile getirdi. Koçdemir, "Eski futbolcu yeni hakem Cumhurbaşkanımız iki de bir oyuna giriyor. Canı sıkılınca da düdüğü çalıp eski takımı lehine kararlar veriyor. 'Penaltı ilan ettim' diyerek penaltıyı kullanıyor. Ama 7 Haziran'da bu maçın skorunu sizlerin de destekleriyle biz belirleyeceğiz." diye konuştu.