KAYSERİ (AA)  - TBMM AK Parti Grup Danışmanı ve Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Mustafa Öz, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini bildirdi. 

Öz, yaptığı yazılı açıklamada, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde yer alabilmek için TBMM AK Parti Grup Danışmanlığı ve Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevinden istifa ettiğini belirtti.

Yaklaşık 13 yıldır Türkiye’yi büyüten, dönüştüren, IMF gibi ayağındaki prangalardan kurtaran AK Parti ailesi içerisinde aktif siyasete katılma kararı aldığını ifade eden Öz, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarım, her zaman desteğiyle beni bu günlere taşıyan ailem ve AK Parti teşkilatları başta olmak üzere tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.
Yeni, güçlü, lider, ülke Türkiye yolunda, Kayseri ilimizin bu kutlu yürüyüşte en iyi şekilde yerini alarak temsilinin önemini biliyor ve bu konuda tüm benliğimle çalışma sözü veriyorum. Ülkemize ve milletimize hayırlı olması dileğiyle..."