ADANA (AA) - AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ile AK Parti Adana milletvekilleri, seçimlerin ardından il ve ilçeleri gezerek, partilerine gösterdikleri teveccühten dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, seçimden önce olduğu gibi il ve ilçelerin yanı sıra köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Adana İl Teşkilatı ile AK Parti Adana milletvekilleri ve adayları, seçimden sonra da ekipler halinde ziyaretlerine devam ediyor.

Seçimden önce AK Parti hükümetlerinin hizmetlerini anlatarak destek isteyen siyasetçiler, seçimden sonra da vatandaşlara AK Parti'ye teveccüh göstererek partilerini birinci yaptıkları için teşekkür etti.

İl Başkanı Fikret Yeni, "Bu millet bize, 'AK Parti Türkiye'nin sigortası, teminatı, huzurudur' demiş. Milletimize teşekkür ediyoruz. 13 yıldır her seçimden bizleri birinci parti olarak çıkaran milletimize minnettarız. Sorumluluğumuzun farkındayız. Türkiye'nin güzel yarınlarına, büyük kararlılıkla milletimizin bize verdiği talimattan bir an ayrılmayacağız. İstikrara verilen her bir oyun sorumluluğuyla ve bu bilinçle hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.