Şanlıurfa’da AK Parti tarafından dikkate alınmadıklarını öne süren bazı basın mensupları, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitinginde protesto eylemi yaptı. Miting alanına giren basın mensupları, ellerindeki fotoğraf makinelerini yere bırakarak protesto ettiği AK Parti'nin miting alanını terk etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Şanlıurfa mitingine katıldı. Davutoğlu ve AK Parti, burada bir grup basın mensubu tarafından protesto edildi. Miting alanına giren Şanlıurfa İnternet Habercileri ve Gazeteciler Derneği ve diğer internet medyası mensubu bir grup basın mensubu, AK Parti'nin kendilerini dikkate almadığını öne sürerek, mitingi protesto etti. Basın mensupları fotoğraf makinelerini yere bırakarak sitemlerini dile getirdi.

Şanlıurfa İnternet Habercileri ve Gazeteciler Derneği Başkanı Ömer Dodanlı, AK Parti İl Teşkilatı ve Seçim Kurulu Merkezi (SKM) tarafından dikkate alınmadıklarını belirtti. Dodanlı, "Programlar bize bildirilmiyor. Partinin çalışmalarını takip edemiyoruz. Bunu Bakan faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati ve SKM’ye defalarca bildirmemize rağmen sorunu aşamadık. Biz de bu nedenle bu mitingi protesto ediyor ve terk ediyoruz. Haberleştirmeyeceğiz." diye konuştu.