Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, dün Koza İpek Grubu’na yapılan operasyonu değerlendirerek adaletin herkese lazım olduğunu söyledi. Yapılan operasyonların başka gruplara yapılmayacağını tahmin ettiğini belirten Kamalak; “Ben ihtimal vermiyorum, çünkü yanlış en ziyade sahibine zarar verir. Adalet herkese lazım.” dedi.

Kamalak partisinin genel merkezinde haftalık olağan basın toplantısı düzenledi. Toplantının ardından soruları cevaplayan Kamalak dün yapılan operasyonla ilgili de konuştu. Koza İpek Grubu’na yapılan operasyonun başka gruplara da yapılma ihtimalinin olmadığını ifade eden Kamalak, yapılan operasyonda asıl Türkiye’ye yazık edildiğini belirterek; “Burada yazık olan Türkiyemize yazık oluyor. İddia büyük, operasyon büyük. Adalet herkese lazım diyorum ben. Ben ihtimal vermiyorum. Çünkü yanlış en ziyade sahibine zarar verir.” ifadelerini kullandı.

Kamalak 6 Eylül günü büyük bir toplantı yapacaklarını, parti teşkilatı ve mensupları ile Ankara'da buluşacaklarını kaydetti.

Saadet Partisi’nin AK Parti ile seçimde ittifak yapacağına dair iddialara da cevap veren Kamalak, ülkenin yangın yerine döndüğünü kaydetti. İttifak yapmak için gelenlere bu yangını beraber söndürelim diyenlere hayır demeyeceklerini söyledi. Bu yangını söndürmek için seçime teşkilat olarak tek başlarına girecek şekilde hazırlandıklarını belirten Kamalak, yangını beraber söndürelim diyen olursa da ölçüp biçip değerlendireceklerini sözlerine ekledi.