AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Çok karanlık ve hepimiz için uzun bir geceydi 15 temmuz 2016. Fakat bugün bir kez daha görüyorum ki şer gibi başlayan o gecede ne hayırlar gizliymiş" dedi.
Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenen "Milli İradeye Saygı ve Şehitlerimiz Dua " programına katıldı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen programda AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Kaymakam V. Hacı İbrahim Türkoğlu, Bafra Garnizon Komutanı Per. Yzb. Serkan Savaş, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve yüzlerce vatandaş hazır bulundu.
Kur’an tilavetiyle başlayan programda konuşan AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı ve Belediye Başkan Şahin, 23 gündür meydanlardan ayrılmayan vatandaşlara teşekkür ettiler.
Meydanı dolduran vatandaşlara teşekkür eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan yaptığı konuşmada, "Bugün bu meydanda sizi gördükçe aslında Rabbime bir kez daha hamdediyorum. Çok karanlık ve hepimiz için uzun bir geceydi 15 temmuz 2016. Fakat bugün bir kez daha görüyorum ki şer gibi başlayan o gecede ne hayırlar gizliymiş. O hayırları hepimiz zaman içinde idrak edeceğiz. Yaşadığımız bu acı tecrübeyi bir daha yaşamamayı diliyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından program devam etti.