Antalya’nın Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Fethullançı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ-PDY) soruşturması kapsamında oğlu ve yeğeninin tutuklanması ile ilgili, “Oğlum dahi olsa, suçlu olan suçunun cezasını çekecektir” dedi.
Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, FETÖ-PDY soruşturması kapsamında oğlu A. Kocaer ve yeğeni F. Kocaer’in tutuklanması üzerine açıklama yaptı.
Kocaer, “Kaş ilçesinde FETÖ/PDY mensuplarına yapılan operasyonlar kapsamında oğlumun ve yeğenimin gözaltına alınması üzerine şahsımı da zan altında bırakabilecek manipülatif haber ve yorumlar yapılmaktadır. Ne geçmişte ne bugün, adı geçen hareketin hiçbir şekilde içinde yer almadığım son derece nettir. Siyasi kimliğim nedeniyle bir yıpratma amacı taşıyan böyle provokatif karalama kampanyaları sık sık yaşanmaktadır. Adaletin vereceği karar esastır. Oğlum dahi olsa, suçlu olan suçunun cezasını çekecektir. Ülkemizin geleceğine, halkımıza, demokrasimize, Meclisimize ve Cumhurbaşkanımıza yapılan hain 15 Temmuz saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.