Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben yetkiyi saraydan değil, ben yetkiyi halktan istiyorum. Bir şeyi de sakın unutmayın. Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır.” dedi.

Kılıçdaroğlu seçim çalışmalarına bugün Ankara’da devam etti. Kılıçdaroğlu, Tuzluçayır, Altındağ, Keçiören, Batıkent ve Sincan’da vatandaşlara hitap etti.

Türkiye’nin aydınlığa yürümek zorunda olduğunu kaydeden CHP Genel Başkanı, “Türkiye’de anneler çocuklarını güven içinde askere, güven içinde okula gönderebilmeli. Caddelerinde, meydanlarında, sokaklarında gençlerimiz özgürce gezebilmeli. Gazeteciler hapse atılmamalı. Televizyon kanalları yasaklanmamalı. Bütün bunların hepsini yapabiliriz. Çünkü biz çoğunluğuz. Bu ülkede huzuru ve refahı isteyenler çoğunlukta. Aslında biz milyonlarız fakat farklı partilerin içindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle tamamladı: “Bu güzel ülkede birlikte barış içinde yaşayacağız. Bunun yolu sizden geçiyor. Sandığa gideceğiz oyumuzu kullanacağız. Ben yetkiyi saraydan değil, ben yetkiyi halktan istiyorum. Bir şeyi de sakın unutmayın. Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır.”