CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başbakanlığında esnafın, çiftçinin, emeklinin, memurun yüzünün güleceğini söyledi. Bu durumdan bir tek hortumcuların memnun olmayacağını, kendi için yandaşın olmadığını, vatandaşın olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu, Denizli programı kapsamında Bozkurt ilçesini ziyaret etti. İlk olarak semt pazarını gezen Kılıçdaroğlu esnaflarla tokalaştı, vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra CHP'li Bozkurt Belediyesi tarafından yaptıran kreş ve kadınlar için sosyal tesislerin açılış törenine katıldı.

'BENİM İÇİN YANDAŞ YOK, VATANDAŞ VAR'

"Başbakan Kemal" sloganları eşliğinde karşılan CHP Lideri, burada yaptığı konuşmada 7 Haziran 2015'te yapılacak genel seçimde destek istedi. Hiç kimsenin hayatından memnun olmadığını ileri süren Kılıçdaroğlu, "Türkiye iyi yönetilmiyor. Türkiye iyi yönetilseydi, çiftçi alınterinin karşılığını alırdı. Emekli, Ramazan ve Kurban bayramında 13. ikramiyesini alırdı. Esnaf çok daha rahat yaşardı. 2 milyon Suriyeli Türkiye'de olmazdı. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakan'ı batıda alay konusu olmazdı. Hepimiz onurla gururla akşam evimize huzur içinde gidip caddede, parkta huzur içinde konuşabilirdik. Türkiye iyi yönetilmiyor. O zaman sözüm söz, haziranda yetki verin, Türkiye’yi iyi yöneteceğiz, dostluğu, kardeşliği getireceğiz. Kılıçdaroğlu'nun başbakanlığında esnafın, çiftçinin, emeklinin, memurun yüzü gülecek. Bir kesim memnun olmayacak, hortumcular memnun olmayacak. Benim için yandaş yok, vatandaş var." dedi.

Kılıçdaoğlu, Denizli'de geçen hafta eşi tarafından bıçaklanan kadını hastanede ziyaret ettiğini dile getirerek, "Kadına yönelik şiddet, bu iktidar döneminde yüzde bin 400 arttı. Haziran ayındaki seçimlerde kadınlara büyük umut bağladık. 2015 seçiminde bütün umudum sizde. Gittiğiniz her yerde anlatın, her yerde konuşun. 'Huzur istiyoruz, iş istiyoruz çocuğumuza' deyin. Bunu söylemek sizin hakkınız, bu talebinizi yerine getirmek de benim boynumun borcu. Yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz, halkı zenginleştireceğiz. Hedefimiz bu. Siyaset, zenginleşme aracı değildir. Kendi dünyalığını yapmak için siyasete girilmez. Eskiden bize diyorlardı, 'Efendim Sivas'ın ötesine gidemez CHP.' Ben Türkiye'nin, dünyanın her tarafına gidiyorum, onlar şimdi gidemiyorlar. Ahlâkı egemen kılacağız. Bütün dinlerin temeli ahlâktır. Siyasette de ahlâk çok önemlidir. Hazirandaki seçimlerde halkın iktidarını kuracağız." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, ilçeye katkılarından dolayı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na ve Türk Eczacılar Birliği Genel Başkanı Erdoğan Çolak'a fahri hemşehrilik beratı verdi. Ayrıca Kılıçdaroğlu'na, Denizli'nin simgesi, cam horoz heykeli hediye edildi.