Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Zeytinburnu’nda katıldığı iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden çok ihtiyacımız var” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Belediyesi tarafından Zeytinburnu Meydanı’nda düzenlenen iftar programına katıldı. Programa, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katılarak iftar yaptı. Programa katılan Kılıçdaroğlu, partililer tarafından yoğun sevgi ve ilgi ile karşılandı.
Program öncesi bir konuşma yapan Başkan Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlendiği iftar programının içeriğine değinerek, “Beşiktaş’tan İstanbul’a, İstanbul’dan Türkiye’ye hem özgürlükçü sosyal demokrasinin hem de bizi biz yapan değerlerin, milli değerlerin, manevi değerlerimizin en güzel yaşandığı semtlerden birisidir. Biz bu değerli Beşiktaş’tan, ki Türkiye rekorunu kırdığımız semt olan Beşiktaş’tan bütün semtlerimize, İstanbul’un diğer yerlerine bu değerleri taşıyan, siyasetimizi değil, siyasetin önünde olan değerlerimizi, siyasetin de önünde olan değerlerimizi taşıyalım” dedi.
“BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”
İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden çok ihtiyacımız var. Bu ülkede eğer hepimiz tasada ve kıvançta beraber olursak, acımızı, sevinçlerimizi paylaşırsak emin olun ki Türkiye, dünyanın en güzel ülkesi. Bu ülkede hepimize yer var. Hepimiz huzur içinde yaşayabiliriz. Hepimiz barış içinde yaşayabiliriz. Hepimizin karnı doyabilir. Ramazan ayı gibi mübarek bir ayda acı haber duymak istemiyoruz. Acı haberler olmasın istiyoruz. Herkesin rahatça yaşadığı kenti sokaklarında gezdiği, huzur içinde dolaştığı bir Türkiye özlemi içerisindeyiz. Çok şey istemiyoruz aslında kendi ülkemizde insanca yaşamak istiyoruz. Kendi ülkemizde huzur içinde yaşamak istiyoruz. Anneler kendi ülkelerinde, kendi mahallelerinde, kendi evlerinde çocuklarını okula göndersinler istiyoruz” diye konuştu.