Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu esnafları ziyareti esnasında bir berberde sakal tıraşı oldu.

Ankara Yenimahalle’de esnafı ziyaret eden Kılıçdaroğlu’na Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da eşlik etti.
Kılıçdaroğlu Akın Caddesi üzerindeki pastane, market, zücciye dükkanlarını gezdi, esnafların sıkıntılarını dinledi.

ÇOCUĞUN ELİNİ ÖPTÜ

Kılıçdaroğlu, yanına yaklaşan bir çocukla muhabbet etti, elini öptü. Zaman zaman sokaktaki vatandaşlarla da muhabbet eden Kılıçdaroğlu, kısa süre bir temizlik görevlisi ile de sohbet etti. Daha sonra bir berbere giren Kılıçdaroğlu berber koltuğuna oturdu, sakal tıraşı oldu. Tıraş sonrası berberle sohbet eden Kılıçdaroğlu bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. Kuaför çıkışı ziyaretlerine devam eden Kılıçdaroğlu, trafikte duran bir aracın kapısını açarak vatandaşla tokalaştı, halini hatırını sordu. Cadde üzerinde duran bir taksi şoförüyle muhabbetinin ardından bir pastahaneye giren Kılıçdaroğlu burada kahvaltı yaptı, ilçe sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.

KILIÇDAROĞLU İLE ÖZ ÇEKİM

Ziyaretlerine bir telefon satışı yapan işyeri ile devam eden Kılıçdaroğlu çalışanlarla selfie (öz çekim) çekti. Daha sonra bir vatandaş Kılıçdaroğlu’na elektrik faturasının yüksek gelmesini şikayet etti. Üç aylık faturasının 600 liraya geldiğini söyleyen vatandaş, Kılıçdaroğlu’na “AK Parti milletvekili Salih Kapusuz, Yenimahalle milletvekili niçin benim hakkımı savunmuyor?” diye sordu. Kılıçdaroğlu ise “O cebinin hakkını savunuyor da onun için” cevabını verdi.
Kılıçdaroğlu, Milli Piyango satıcısından bilet aldıktan sonra aracına bindi, esnaf ve sanatkarların temsilcileriyle bir araya gelmek üzere oradan ayrıldı.