Ankara Gölbaşı ilçesinde halka seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstikrar edebiyatı yapıyorlar, efendim istikrar bozulurmuş. Memlekette istikrar mı kaldı? 17 milyon yoksulun olduğu bir ülkede istikrar mı olur? Aradan kaç ay geçti bakın bir Hazine Müsteşarı'nı bile tayin edemiyorlar. Tam bir bozguna uğradılar, aşağıya doğru gidiyorlar. dedi.

Gölbaşı’nda CHP'nin ilçe teşkilatını ziyaret eden Kılıçdaroğlu bina önünde bekleyen vatandaşlara seçim otobüsünün üzerinden seslendi. 13 yılda 17 milyon yoksul olduğuna vurgu yapan Kılıçdaroğlu, ‘’13 yılda 6 milyon 220 bin işsizimiz oldu. 13 yılda aylığı bin TL olan emeklimiz oldu. Yanlış dış politika nedeniyle 2 milyon Suriyelimiz oldu. Ben sizden 4 yıl için yetki istiyorum. 4 yılda yoksulluğu bitireceğim. İşsizlikle mücadele edeceğim.’’ dedi.

"Nerde bir vatandaş varsa Kılıçdaroğlu orada bunu herkes böyle bilsin." diyen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: "Efendim istikrar bozulurmuş memlekette istikrar mı kaldı? 17 milyon yoksulun olduğu bir ülkede istikrar mı olur? Aradan kaç ay geçti bakın bir Hazine Müsteşarı'nı bile tayin edemiyorlar. Tam bir bozguna uğradılar aşağıya doğru gidiyorlar. Siz anketleri falan bir tarafa bırakın manipülasyonları bir tarafa bırakın her vatandaşa söylüyorum refahı tabana yayacağım. Hiç kimse aç ve açıkta kalmayacak. Siyasette vatandaşın derdi neyse ben onunla ilgileneceğim. Konuşuyorlar akşama kadar konuşuyorlar yoksulluğu, işsizliği nasıl bitireceğiz diyorlar mı? Emekliye bayramlarda rahat bir nefes aldıracağız diyorlar mı? Diyemiyorlar. Çünkü Davutoğlu, Erdoğan için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır. Söz Kılıçdaroğlu sözü ben sabahın 6’sında oğluma telefon edip ‘evladım paraları sıfırla’ demeyeceğim. Benim Bakanlarımın çocuklarının yatak odalarında boy boy para kasaları olmayacak. Namuslu siyasetten yanayım. Onların bilmediği ama benim bildiğim bir şey daha var. Onlar kul hakkı yerler ben kul hakkı yemem. Ben namusumla çalışırım. Benim Saray merakım köşeyi dönme merakım yok. Benim bir merakım var bu güzel ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmesin. Eğer meraksa benim merakım bu. Türkiye kazansın istiyorum. Hortumcular kaybetsin istiyorum.’’