Milletvekili seçilen AK Parti'den Salih Çetinkaya ve MHP'den Cemil Yıldırım Türk, Kırşehir Adalet Sarayı'nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar.

Mazbatasını ilk alan AK Parti birinci sıra milletvekili adayı olan Salih Çetinkaya oldu. Partilileri ile öğle saatlerinde gittiği Kırşehir Adalet Sarayı'nda TBMM’inde milletvekilliği kayıt masasına kaydını yaptıran ve düzenlenen törenle mazbatasını alan Çetinkaya, "Halkımızın gösterdiği demokrasi yarışı sonrasında partimden birinci sıra milletvekili olarak mazbatamı aldım. Kırşehir'e ve seçmenimize hayırlı olsun. Allah nasip ederse iktidarımız süresince yaptığımız gibi yine hayırlı hizmetlerimizi yapmaya hep birlikte tüm teşkilatlarımızla devam edeceğiz. Bizlerden önce vekillik yapan kardeşlerimize teşekkür eder, yeni hizmet bayrağını aldığımızı bildiririz." dedi.

Cuma namazı sonrasında, MHP Parti Teşkilatından kalabalık bir grup ile Kırşehir Adalet Sarayı'na gelerek mazbatasını alan MHP Milletvekili Cemil Yıldırım Türk de Kırşehirlilere teşekkür etti. Türk, "Yaşadığımız seçim sürecin ardından milletvekili olarak mazbatamızı aldık. İnşallah bu andan itibaren önceden olduğu gibi insanlığa hizmet etme yarışımızı bir kademe daha yukarı çıkartarak çalışmalar yaparken bizleri destekleyen desteklemeyen herkesin vekili olacak ve çalışmalarımızı ülkemizin menfaatleri doğrultusunda yapma gayreti içerisinde olacağız." şeklinde konuştu.