Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun yarın Manisa’da yapacağı miting için çok sayıda cadde ve sokağa park yasağı getirildi. Park yasağı, bugün saat 22.00’den itibaren başlayacak. Yarın da Davutoğlu’nun miting alanına geliş güzergahı araba trafiğine kapatılacak.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun açıkhava mitingi için 24 Mayıs 2015 Pazar günü ilimize gelişlerinden dolayı 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 22.00’den itibaren bazı cadde ve sokaklara park yasağı getirilmiştir.” denildi.

Park yasağı getirilen cadde ve sokaklar şunlar: 19 Mayıs Stadı içi ve civarı, Halil Erdoğan Caddesi ile Manisa Devlet Hastanesi kavşağı arası. Manisa Devlet Hastanesi kavşağı, Cumhuriyet Caddesi ve Merkez Kavşağı'na kadar cadde üzeri. Mustafa Kemal Paşa Caddesi ile Merkez Kavşağı arası. Seyfettin Bey Caddesi, Alaybey Köprüsü üzerinden Vilayet Kavşağı'na kadar olan kısım. Eski Doğumevi Kavşağı ile Hatuniye Camisi arası, Atatürk Bulvarı üzeri. Cumhuriyet Alanı ve çevresi, yer altı otoparkı ve ona açılan ara sokaklar.