25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından Parlamentoya giren milletvekilleri mazbatalarını aldıktan sonra kayıt işlemleri için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gelmeye devam ediyor. Vekiller için oluşturulan kayıt masalarında ilk kayıt işlemini 10 Haziran 2015 tarihinde Niğde'de AK Parti'den milletvekili seçilen Erdoğan Özegen yaptı. 5 gün boyunca Meclis'te 550 milletvekilinden 96'sı kayıt işlemlerini tamamladı.

Yüksek Seçim Kurulu(YSK) tarafından seçimin kesin sonuçlarının Türkiye Radyo ve Televizyonlarından ilanını takip eden beşinci günü TBMM saat 15.00'te toplanacak. Meclis'in 23 Haziran'da açılacağı belirtiliyor. Bu tarihe kadar milletvekillerinin kayıt işlemleri devam edecek. Seçimden sonra toplanacak TBMM Genel Kurulu'nda ilk olarak and içme töreni gerçekleştirilecek.

7 Haziran'da yapılan genel seçimlerde milletvekili seçilenler, Meclis'te kayıt işlemlerini sürdürüyor. Milletvekilleri, yörelerine ait tatları da kayıt sırasında ikram ediyor. Zaman zaman milletvekilleri, rozetlerini takarken de zor anlar yaşıyor. Milletvekilleri rozet takmaları sırasında tebessüm ettiren sahneler de oluşuyor.