AK Parti'nin mehteranlı milletvekili aday tanıtım toplantısında Çorum Belediyesi Mehteran Takımı'nın başı da '400 milletvekili' istedi.

Milliyetçi oyları kaybetmemek için stratejiler geliştirmekle eleştirilen AK Parti, Çorum’da mehteranlı aday tanıtım toplantısı düzenledi. Atatürk Spor Salonu’nda yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda Çorum Belediyesi Mehter Takımı bir saate yakın sahnede kaldı. AK Parti Çorum milletvekili adayları Salim Uslu, Dr. Cahit Bağcı, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan, salona mehter marşları eşliğinde girdi. Vekil adaylarının salonu selamlamasının ardından mehter başı, Hücum Marşı çaldırmadan önce konuşma yaptı. Rabia selamı yapan mehter başı, "Hep birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın işareti Rabia selamını yapıyoruz. Hücum Marşı ile hücuma geçiyoruz. Çorum’dan 4, Türkiye’den 400 tane milletvekili ile Meclis'e gidiyoruz." dedi.

Mehter takımının konserinin ardından AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü birer konuşma yaptı. Ardından özgeçmişleri okunan adaylar, partililere hitap etti. Aday tanıtımı, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.