Genel seçim çalışmalarına devam eden MHP İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Karşıyaka Spor Kulübü (KSK)’nü ziyaret etti. Kulüp binasında karşılanan Tanrıkulu, “Karşıyaka, mazisi zaferlerle dolu bir spor kulübüdür. İzmir’in tarihini yansıtan çok güçlü bir kulüptür. Biz İzmir milletvekilleri olarak, Karşıyaka’nın hakettiği standartı yakalaması noktasında ciddi bir çalışma içerisinde olacağız.” dedi. Yeni stat çalışmaları hakkında bilgi alan Tanrıkulu, projenin ne yönde geliştirileceğine dair de fikir alışverişinde bulundu.

Stat çalışmaları hakkında bilgi veren Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten ise, “Çalışmalarımız güzel bir şekilde ilerlemektedir. Karşıyaka taraftarının hakettiği stada kavuşması için kulüp olarak çalışmalarımızı hızla gerçekleştirmekteyiz. Stat çalışmalarının ilk zamanlarında, daha bina yapılmadan belediyelerin ciddi baskısı altında kaldık. Yeri geldi, bina olmayan araziye, 'mühür vuracağız' dediler ancak biz her baskıya dimdik durarak, gücümüz ve taraftarımızdan aldığımız destekle görevimizi yerine getirdik. Stadımız yapıldıktan sonra stadımızın altına müze yapacağız. Bu müzeyle Karşıyaka’nın şanlı tarihi gözler önüne serilecek. Tüm İzmirliler, müzemizi ziyaret ederek Karşıyakamız'ın başarısı ile elde ettikleri kazanımları görebilecekler. Bunun dışında Karşıyaka Spor Kulübümüz'ün geçmişten bugüne bir belgesel niteliğinde filmini çekeceğiz. Bu noktada proje çalışmalarımız var. Amacımız, geçmişle bugünü birarada tutarak her kesimle birlikte takımımıza kenetlenmek.” şeklinde konuştu.

Karşıyaka'nın, başarıları ile her zaman Türkiye’nin gözünde büyük bir kulüp olarak varlığını koruyacağını söyleyen MHP adayı Tanrıkulu da, “Karşıyaka, spor alanında başarıların mimarıdır. Ben araç plakası 'KSK' olan ve Karşıyaka Spor Kulübü’ne bağlı bir İzmir milletvekiliyim. Bu noktada, Karşıyaka’nın hakettiği stada ulaşması ve hakettiği başarıları, kazanımları gururla taşıması noktasında güvenimiz tamdır. Biz Karşıyaka Spor Kulübü’nün stat olsun, diğer projelerde olsun her zaman destekçisi olacağız. Her zaman desteğe de hazırız.” diyerek, bu sezonki müsabakalarında başarılar diledi. Buluşmanın ardından Tanrıkulu’na, isminin yazılı olduğu bir Karşıyaka forması hediye edildi.