MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, aday sıralamasından dolayı parti içinde fitne çıkarmak isteyenlere geçit vermeyeceklerini söyledi.

MHP, düzenlediği bir toplantıyla milletvekili adaylarını basına tanıttı. Parti teşkilatları, belediye başkanları ve adayların katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi. Törende konuşan MHP İl Başkanı Raşit Demirel, aday sıralamasından dolayı parti tabanında tepkiler ve istifalar olduğu söylentilerine karşı, adaylarla birlikte diğer aday adaylarının sahada birlik ve beraberlik içinde çalışacağı sözünü verdiğini söyledi. Demirel, hedeflerinin, 7 Haziran seçimlerinde birinci parti olmak, en az 3 milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi.

Milletvekili Kemalettin Yılmaz da 4 yıl boyunca yerel ve ülke gündemindeki sorunları Meclis'e taşımaya çalıştığını söyledi. Yılmaz, siyaset yaparken her yolu mübah göremeyen, siyaseti bir hizmet aracı olarak gören, kutsalları, kırmızı çizgileri olan bir parti olduklarını belirtti. Yılmaz, seçimlerde MHP’yi birinci parti yapacaklarını, bugünden itibaren çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

MHP adayları da yaptıkları konuşmada göreve hazır olduklarını, parti içinde çıkarılmak istenen fitnelere meydan vermeyeceklerini dile getirdi. Adaylar, konuşmalardan sonra toplu fotoğraf çektirdi.