Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elmadağ ilçe binasının açılışı, yağmurlu havaya rağmen büyük bir kalabalığın iştiraki ile yapıldı.

Kur'an-ı Kerim okunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa; MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Ankara İl Başkanı Fatih Çetinsaya, Ankara 1. Bölge milletvekili aday adayı Aytaç Özel, Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Topçu, ilçe başkanları ve yönetim kurulları, bölge milletvekili aday adayları, çok sayıda Elmadağlı vatandaş katıldı.

Elmadağ İlçe Başkanı Müslüm Gökçe, MHP’li olmaktan dolayı gurur duyduklarını dile getirerek, ‘’Parsel parsel satılan Ankara’da Elmadağ’ın gür sesini hep beraber duyuracağız.’’ dedi. 1. Bölge milletvekili aday adayı Aytaç Özel, MHP ilçe yönetiminin gösterdiği gayretler sonucu güzel bir binanın partinin hizmetine kazandırıldığı belirterek, "İnşallah MHP iktidarıyla memleketimizin içinde bulunduğu hazin durumdan kurtulmak için iki ayımız kaldı. Allah’ın izni ve inayetiyle 7 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi iktidarının ayak sesleri buradan resmedildi.’’ ifadelerini kullandı.