MHP Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın, siyasi ikbal uğruna, tarafsızlık adına, ettiği yemini unutup meydanlara atlayanlardan her şeyin beklenebileceğini söyledi.

Aydın, 7 Haziran'da seçimi kaybedeceğini anlayan AKP'nin, ‘amaca ulaşmak için her yol mubahtır anlayışı ile türlü dalavereyi yapmaya' kalkabileceğini savunarak, "Vatandaşıma sesleniyorum. Oyuna gelmeyin, oyunuza sahip çıkın. Çünkü 7 Haziran, bu karanlık tünelden çıkmak için son fırsattır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 ay önce meydanlarda eskisi gibi olmayacağını söylediğini hatırlatan Aydın, şunları söyledi: "Ancak tarafsız olduğunu ağzı ile söyleyen ama aklı ile kabul etmediği bilinen sayın cumhurbaşkanı, neredeyse AKP Genel Başkanı'ndan daha çok miting yapıyor. Neden? Çünkü AKP'nin 'Abbas yolcu' olduğunu gördü. Görür görmez de Ahmet Davutoğlu'nu kenara iterek kendini alanlara saldı. Siyasi ikbal uğruna, tarafsızlık adına ettiği yemini unutup meydanlara atlayanlardan her şey beklenir. Onun için demokrasiye inanan, doğruluktan ayrılmayan, hakkın haklıya tecellisine inanan herkes sandıklara ve oylarına sahip çıkmalıdır."