MHP Afyonkarahisar Milletvekili ve birinci sıra adayı Mehmet Parsak, Dolmabahçe’de PKK’nın 10 maddelik teklifini kabul eden AK Parti'nin MHP’nin 4 maddesini kabul etmekten kaçındığını söyledi.

Parsak, seçim çalışmaları kapsamında Aftonkarahisar'ın Dazkırı ve Dinar ilçelerini ziyaret etti. AK Parti'nin algı oluşturmak için MHP’nin her şeye karşı çıktığı yalanını her yerde söylediğini ifade eden MHP milletvekili, “Millet kimin ‘evet’ yada ‘hayır’ dediğini gayet iyi biliyor. AKP sürekli bu konuda algı oluşturmak istedi ama milletimiz inanmıyor. Dolmabahçe Sarayı’nda bebek katilinin 10 maddelik barış teklifini kabul eden AKP, koalisyon görüşmeleri öncesinde MHP’nin 4 maddesini kabul etmemiştir. Oysa bu 4 madde ülkemizin ve milletimizin birliği içindi.” dedi.

"PKK’YA BOYUN EĞDİLER”

7 Haziran öncesi ülkemize barış gelecek, 'analar ağlamayacak' diyerek PKK ile masaya oturan AK Parti'nin seçim sonrası milliyetçi bir söylem içine girdiğini ifade eden Mehmet Parsak, sözlerini şöyle tamamladı: “Teröristlerle pazarlık yapmayı adet haline getiren AKP şimdi 1 Kasım seçimleri öncesi milliyetçi bir tavır sergiledi. Mevsimlik milliyetçilik yapıyorlar. Seçim sonuçlarına göre renk değiştiriyorlar. Ancak Türk milleti AKP’nin bu oyunlarını sandıkta bozacaktır.”