MHP İzmir 1. bölge milletvekili adayı Selahattin Şahin, diğer adaylarla birlikte Konak ilçesi Kemeraltı bölgesindeki esnafı ziyaret etti, sıkıntıları dinledi.

Şahin'in ziyaretlerinin başlangıç noktası, İzmir Saat Kulesi'ydi. Kemeraltı esnafının, genel ekonomik sıkıntılarının yanısıra işyeri bölgesindeki otopark ve ışıklandırma problemleri olduğunu söylemesi üzerine, bu dönemki iktidar politikaları yüzünden ekonominin dibe vurduğunu ve ülkede gizli bir kriz yaşandığını savundu. En iyi kadronun ve ekonomi kurmaylarının MHP'de olduğunu söyleyen Şahin, 3 Mayıs 2015'te resmi olarak açıklanacak seçim beyannamelerinin, ekonomik sorunların çözümü ve ülke güvenliğine odaklanacağını söyledi. Selahattin Şahin, Türkiye merkezli bir politikayla esnafın sıkıntılarının çözümlenebileceğini savundu. Şehir dönüşümünün de başarılı yapılmadığını ve bunun sonucunda olumsuz etkiler yaşadıklarını da söyleyen esnaflara Şahin, altyapı yetersizliğine bir kez daha tanık olduğunu söyleyerek, “Rant uğruna esnafımız, çalışanımız ekmek kapısından oluyor.” diye konuştu.

MHP adayı Şahin, Seferihisar ilçesinin köylerini de ziyaret etti. Orhanlı köyünde kahvehane ziyaretlerinde bulunan Şahin, iktidar ve ana muhalefet partilerini eleştirdi. Şahin, MHP'li köy halkının sıkıntılarının, CHP'li belediye tarafından dikkate alınmadığını iddia ederek, “Milliyetçi politikası ile kentlisinden köylüsüne herkesi bir tutan ve değer veren bir parti olan MHP'ye oy verin.” çağrısında bulundu.