MHP İzmir 1. bölge 2. sıra milletvekili adayı Senem Kılıç, 7 Haziran 2015'teki genel seçimden sonra giderek artan terör olaylarıyla birlikte vatandaşın gündemini önce güvenlik ve ekonomi konularının oluşturduğunu söyledi.

Türkiye'de infiale yol açan terör olayları karşısında bütün vatandaşların soğukkanlı ve sağduyulu davranması gerektiğini belirten Kılıç, MHP tarafından bu çağrının defalarca yapıldığını, milletçe birlik ve beraberlik çatısı altında buluşulması gerektiğini kaydetti. 1 Kasım seçimine kısa bir süre kaldığını ve bunun bir maraton olduğunu belirten Kılıç, MHP'nin iktidar hedefiyle yürüdüğünü, ülkenin refah ve huzura kavuşması için çalışacaklarını dile getirdi.

'TEK SİLAHIMIZ TÜRK BAYRAĞI VE ÜLKE SEVGİSİ OLMALI'

MHP'nin, Türk bayrağı altında bütün halkların kardeşliğini ve birlik beraberliğinin sağlandığı bir Türkiye Cumhuriyeti yapısı benimsediğini ifade eden Senem Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: “Terör örgütü PKK'nın varlığından rahatsız olan tüm vatandaşlarımızı sağduyuya çağırıyorum. Masum insanların ölümünün, ülkemizde hiçbir şekilde kabul edilebilir bir şey olmadığını düşünüyorum. Bizim tek silahımız, Türk bayrağı ve ülke sevgisi olmalı. Her zamankinden daha çok birlik, beraberlik ve bizi biz yapan ortak değerler üzerinden bir yaşam için çalışacağım. Çocuklarımıza bırakacağımız mirasımız kardeşlik, vatan ve bayrak sevgisi olsun.”

'BİR KADIN OLARAK İZMİR'İ TEMSİL EDECEĞİM'

Bu seçime 1. bölge 2. sırada katılacağını ve kendisine gösterilen bu teveccühten ötürü büyük gurur yaşadığını dile getiren MHP adayı Kılıç, şu ifadeleri kullandı: “Bu seçimde ikinci sırayı temsil eden iki kadın aday olarak İzmir'de fark yaratacağız. Kadının anaç ve toplayıcı yapısı, sevgi ve kardeşlik ikliminin yaratılması için ayrı bir önem taşıyor. Bu sorumluluğu bana veren tüm parti teşkilatına ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkürü bir borç biliyorum. Biz vatanımız için tüm gövdemizle çalışmaya ve halkla birlikte hizmet üretmeye devam edeceğiz.”