Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı çalışmalarına hızla devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen yoğun katılımlı Ankara programının ardından istişare toplantılarına devam eden İl Başkanı Naim Karataş bu hafta da Narman ilçesinde istişare toplantısı ve esnaf ziyareti programı düzenlediklerini belirtti.

MHP MYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’ında katıldığı programa yoğun talep olduğu gözlendi.

Narman ilçe başkanından çalışmaları hakkında bilgi alan Karataş, parti teşkilatlarının yapmış oldukları çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Yapmış olduğunuz çalışmalar bizleri her geçen gün hedefimize bir adım daha yaklaştırıyor. Yılmadan yorulmadan göstermiş olduğunuz bu üstün gayretler er yada geç meyvesini verecektir. “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözünü aklımızdan çıkarmadan bu şekilde çalışmalarımıza devam eder isek, çok yakında Milliyetçi Hareketin iktidar olduğunu görebiliriz. Türkiye Cumhuriyetinin sigortası olan bilge liderimize vermiş olduğumuz ilimizde iktidar olma sözümüzü yerine getirebilmemiz için, aynı hız ve aynı şevkle çalışmalarımıza devam etmeliyiz” dedi.

Toplantının ardından Narman İlçe esnafı ziyaret edildi.

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği MHP’li yöneticiler, karşılıklı görüş alış verişinde bulundular. Esnafın yaşamış olduğu sıkıntıları dinleyen Prof. Dr. Kamil Aydın, esnafın sorunlarının çözüme kavuşturulması için halk tarafından kendilerine yetki verildiği takdirde ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Çalışmalarının dur durak bilmeden devam edeceğini belirten Aydın, esnafın ve vatandaşın sorunlarını çözüme kavuşturacak olan projelerini anlattı.

Şekerli beldesindeki su sorununun da en kısa zamanda çözüme kavuşturmak için gerekli adımları atacakları belirtti.