MHP, 1 Kasım 2015'te yapılacak genel seçim için milletvekili adayları listesini açıkladı. Listede, Aydın adaylarında büyük değişiklikler oldu. Geçen genel seçimde 1. sırada seçilen Ali Uzunırmak, bu listede yer almadı. O zamanki listeye giren isimler arasında Deniz Depboylu ve Hilmi Bolatoğlu ise tekrar yer aldı.

Aydın’dan aday gösterilmeyen Ali Uzunırmak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Kişi doğduğunda aileye, 'adını ne koydunuz' diye sorarlar. Benim adım 'Ülkücü-Milliyetçi Ali Uzunırmak' oldu. Kişi ölüp musalla taşına konduğunda 'merhumu nasıl tanırdınız' diye sorar, Hayat bu iki soruluktur. İnşallah benim için cemaat 'iyi tanırdık-samimi ülkücü iyi bir Türk milliyetçisiydi' der. Çünkü biz fikirlerimizin sahibi, takipçisi ve savaşçısıyız. Adaylarımıza başarılar diliyorum. Seçimlerin Aydın'ımıza, ülkemize, partimize hayırlı olmasını diliyorum.”

MHP Aydın milletvekilleri adayları şunlar: Deniz Depboylu, Mehmet Beliğ Azbazdar, Hilmi Bolatoğlu, Musa İlhan, Hüsniye Kozan, Ahmet Özhan ve Aydemir Durmuş.