MHP, 1 Kasım 2015'te yapılacak genel seçim için aday listesinde yer değişikliğine gitti. İzmir’den 7 Haziran'da TBMM'ye gönderilen dört milletvekili için yapılan değişiklikle 1. ve 2. bölgelerden 3. sıradan aday gösterilen kadın adaylar, bu sefer 2. sıraya çekildi. Geçen seçimde 2. sıradan seçilerek vekil olan Aslan Savaşan ve Murat Koç, bu defa 3. sırada yer alırken Senem Kılıç ve Sueda Neslihan Çelik ise 2. sıraya yükseldi.

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural 1. bölge 1. sırada, Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı olan sosyolog Çelik ikinci, Savaşan 3. sırada yer aldı. Genel başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Ahmet Kenan Tanrıkulu 2. bölge 1. sıradan aday gösterilirken yöneticilik, danışmanlık ve akademisyenlik yapan Kılıç 2., Koç ise 3. sırada listeye girdi.

İddialı adaylardan birisi olacağını belirten Senem Kılıç, “Sıramın farkındayım, elimden geleni yapacağım. Bu benim 3. sıradaki adaylara boynumun borcudur. Ne gerekiyorsa yapacağım. 7 Haziran'da samimiyetim en önemli gücümdü. Sıra ve bölge gözetmeksizin, gözü kapalı hedefe kilitlendik. Ülkenin içindeki kaotik durumunda partimizin sağduyulu duruşunu seçmene doğru anlatacağız. 'Haklı çıktık' demeyeceğiz. Bu ateşin sönmesi, ülkeye huzur ve refahın gelmesi için kendi kardeşlik ve barış dilimizi korumak istiyoruz. Silahla barış isteyen bir dil değil bu. Etnik köken, din, dil, ırk ayrımı yapmadan, yapacaklarımızı anlatacağız. İddialı adaylardan biri olacağım." dedi.

MHP İZMİR 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI
1- Oktay Vural
2- Senem Kılıç
3- Aslan Savaşan
4- Selahattin Şahin
5- Halit Dalgıç
6- Naci Düz
7- Fikri Atılbaz
8- Hüsnü Gürhan
9- Kutlay Önder
10- İsmail Kurt
11- Nimet Uygar
12- Suat Oğuz
13- İshak Gündüz

MHP İZMİR 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI
1- Ahmet Kenan Tanrıkulu
2- Sueda Neslihan Çelik
3- Murat Koç
4- Yalçın Koçyiğit
5- Hatice Bölük
6- Ahmet Fatih Okuroğlu
7- Recep Akan
8- Taşkın Işık
9- İsmail Balkan
10- Rahime Dönmez
11- Serdar Mersin
12- Suavi Tuncay
13- Mustafa Çintaş