Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimleri için hazırladığı seçim beyannamesini Ankara Arena Spor Salonu'nda 3 Mayıs Türkçülük Günü'nde açıklıyor.

'Bizimle Yürü Türkiye' sloganıyla yola çıkan MHP'de, seçim beyannamesini Genel Başkan Devlet Bahçeli okuyacak. Ekonomiden çözüm sürecine, işsizlikten teröre kadar birçok konu başlığı bulunuyor. Eşit adalet, temiz yönetim, rüşvet ve yolsuzlukla mücadele ile sosyal yardımlar, beyannamenin önemli başlıklarını oluşturuyor.

Arena'da yapılan programda Türk bayrağının yanına Atatürk, Alparslan Türkeş ve Devlet Bahçeli'nin fotoğrafları yan yana asıldı. MHP seçim beyannamesi tanıtımında Turgay Başyayla ve Atilla Yılmaz, söyledikleri parçalarıyla partilileri coşturdu. 3 Mayıs Türkçülük Günü sebebiyle Turgay Başyayla ve Atilla Yılmaz'ın hazırladığı 'Ben Türkiye'yim' adlı video izlettirildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim beyannamesinin açıklanmasının ardından meydanlara inecek. 6 Mayıs'ta Çankırı’dan seçim mitinglerine başlayacak olan Bahçeli yaklaşık 60 ile gidecek.