MHP Kırşehir milletvekili aday adayı Mehmet Altıparmak, adalet talebi için Yolsuzlukları Soruşturma ve Araştırma Komisyonu Başkanı ve Komisyonun AK Parti'li milletvekilleri ile Kırşehir milletvekillerine Kur'an-ı Kerim, bayrak ve rozet gönderdi.

MHP Kırşehir milletvekili aday adayı Mehmet Altıparmak, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Arslan'ın da içinde bulunduğu grup başkanvekilleriyle birlikte toplam 18 kişiye Kur'an-ı Kerim, Türk bayrağı ve rozetin içinde olduğu paketleri PTT aracılığı ile yolladı.

Altıparmak, yaptığı açıklamada 4 eski bakanla ilgili TBMM Genel Kurulunda yapılacak oylama öncesi bir hatırlatma yapmak istediğini belirterek, "Uğruna severek öleceğimiz şanlı ay yıldızlı bayrağımızı ve rehberimiz Kur'an-n Kerim'i göndererek yaptıkları yemine sadık kalmaları çağrısında bulunuyorum." dedi. Altıparmak, Genel Kurulda makam kavgasına kapılmadan oylama olacağı inancında oyduğunu söyleyerek, "Yüce Türk milletinin duyguları doğrultusunda hareket edeceğiniz ve ettiğiniz yeminlere sadık kalacağınız inancındayım. Ahiliğin merkezi Kırşehir'de, 27. Ahilik Haftası etkinliklerinde konuşan Başbakan'ın da ifade ettiği gibi 'Ahilik sofrasında haram lokma olmaz'. Ahilik halkın sırtından geçinenlere, hortumculara soygunculara karşıdır. Peygamber Efendimiz (sav)'in bir hadis-i şerifinde buyrulduğu gibi 'Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır." dedi.