Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, "AKP’nin ötekileştirmelerine, yuhalatmalarına, intikam çığlıklarına, kefenini giyip gelen ihalecilerine karşı hazırlanan danışıklı dövüşleri gördük ve hesaplarını bozduk. İktidarlarını da başkanlık hesaplarını da bozacağız." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, beraberinde diğer milletvekili adayları Mehmet Ali Çakır, Seyit Yücel, Yusuf Mertoğlu, İl Başkanı Ethem Sedef, partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ile Yerköy seçim karargahı irtibat bürosunun açılışını yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, AK Parti iktidarını ve politiklarını sert sözlerle eleştirdi. Türk milletine ve Yozgat’a hizmet için yeniden Yozgat’tan aday olduğunu belirten Durmaz, "Biliyoruz ki yolumuz çetin, uğraşacağımız gayeler şiddetlidir ama yine biliyoruz ki inanmış insanlar için, birbirine kenetlenmiş yürekler için aşılmayacak zorluk yoktur. Yine biliyoruz ki Allah inananlarla beraberdir." diye konuştu.

'BİRİLERİ GİBİ KENDİ CEBİMİZİ DEĞİL, MİLLETİMİZİN CEBİNİ VE MENFAATİNİ DÜŞÜNDÜK'

Birileri gibi kendi menfaatini, kendi cebini değil her zaman devletin ve milletin menfaatlerini ön planda tuttuklarını vurgulayan Durmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Tarih şahittir ki Meclis'te, meydanlarda, emekçinin ve mağdurun yanında olduk. Hiçbir zaman birileri gibi kendi cebimizi kendi menfaatimizi değil, milletimizin devletimizin menfaatini koruduk. Göz boyayan ekonomi rakamlarının yanında olmadık. Gerçek enflasyonun ne olduğunu, insanımızın cebine giren parayla altına giden borç yükü arasındaki dengesizliği gördük, gösterdik, anlattık. Komisyonlarda sabahladık, alın terini savunduk. AKP’nin ötekileştirmelerine, yuhalatmalarına, intikam çığlıklarına, kefenini giyip gelen ihalecilerine karşı hazırlanan danışıklı dövüşleri gördük ve gösterdik. Hesaplarını bozduk. İktidarlarını da başkanlık hesaplarını da bozacağız. Kan ve gözyaşı üzerinden toplumu kutuplaştıranlardan hesap sorduk ve soracağız."

Milli potansiyelin harekete geçtiğini söyleyen Durmaz, "Heyecanlıyız çünkü AKP’nin tarafından çiğnetilen halkın onurunu, yere düşürülen bayrağını düştüğü yerden tekrar ayağa kaldırabileceğimizi görüyor ve hissediyoruz. Heyecanlıyız çünkü AKP döneminde vitrine konulan, satılan, içi boşaltılan, değerlere sahip çıkan bir siyasi hareketin güçlenerek büyüdüğünü görüyoruz." ifadelerini kullandı.

'MHP’YE VERECEĞİNİZ BİR OY AYAKKABI KUTULARINDA, ÇELİK KASALARDA PARA SAKLAYANLARDAN HESAP SORMA ZAMANIDIR'

MHP Yerköy İlçe Başkanı Arslan Bozkurt da 7 Haziran seçimlerinde Yozgat halkının AK Parti’ye sandıkta gereken dersi vereceğini ifade etti. Bozkurt, şöyle konuştu: "Yozgatlı her şeyin farkında. Artık 7 Haziran seçimlerinde ders verme zamanı geldi. Allah’ın izniyle 13 yılın hesabını soracağız ve Milliyetçi Hareket Partisi'ni Yozgat’ta birinci parti yapacağız. Hedefe ve başarıya kilitlenerek yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi'ne vereceğiniz bir oyunuz bu ülkeyi bu hale getirenlerden, ayakkabı kutularında para saklayanlardan, para sayma makinelerini yatak odalarında saklayanlardan ve Yozgat’ta 13 yıldır bir hizmet getiremeyenlerden hesap sormanın vaktidir, zamanıdır ve fırsatıdır."

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası MHP Yerköy Seçim Karargahı bürosunun kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi.