Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, seçim hükümetine ilişkin açıklama yaptı. Kilci, “Türk halkından yıllardır gizlemeye çalıştıkları maske, HDP ile yaptıkları nikâh sonrasında düşmüştür. Yıllardır Türk halkından gizlemeye çalıştıkları ortaklıklarını seçim hükümeti bahanesiyle ifşa eden AKP’nin foyası ortaya çıkmıştır.” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, yaptığı açıklamada AK Parti’nin 13 yıldır yönettiği Türkiye’nin her geçen gün sarılması güç derin yaralara maruz kaldığına dikkat çekti. MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, “Türk halkından yıllardır gizlemeye çalıştıkları maske, HDP ile yaptıkları nikâh sonrasında düşmüştür. AKP, PKK ile kapalı kapılar arkasında yürüttüğü ilişkileri farkında olmadan ifşa etmiştir. Bu aslında malumun ilanından başka bir şey değildir.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş tarihinden bugüne geçen sürede görüp görebileceği tüm ihanetleri AK Parti sayesinde yaşadığını savunan MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, şunları kaydetti: “Geçici hükümet kurmayı bile devlet görgüsüne bağlamaya çalışacak kadar akıl melaikelerini yitirmiş bir zihniyetin ürünü olan AKP’ye ve onların yaptıkları ihaneti görmekte zorluk çeken bütün seçmenlere sesleniyorum. Türkiye Cumhuriyeti devleti ne zamandan beri terör örgütü olan PKK ile kucaklaşmış ya da resmiyet kazandırmıştır ki, Kaçak Saray’daki Recep Erdoğan güdümlü Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP ile kıydıkları nikâhı devlet teamülüne bağlamaktadır. Her gün acı haberlerle evlatlarımızın canına kasteden, ülkemizin birlik ve beraberliğinin bozulması, toprağının parçalanması, bayrağının dalgalanmaması için kanlı elleri ile tetik çeken hainler ile koltuk sevdası uğruna nikâh kıyabilecek kadar alçalanlardan halkımız sandıkta mutlaka hesap soracaktır.”

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AK Parti’nin 13 yıllık iktidarını tiyatroya benzeterek, şu ifadeleri kullandı: “Her yaptıkları ihaneti, her yaptıkları yanlışı aldatıldık, kandırıldık safsataları ile halkımıza yutturmaya çalışan hatta yutturdukları zanneden AKP’de perdeyi, Kasım’da yapılacak seçimlerde halkımız kapatacak. O kapanış 13 yılda büyük tahribatlar yaşamasına rağmen ayakta kalmayı başarabilen Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluşu, özüne dönüşü ve yükselişi olacaktır.”

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümü dolayısı ile de kısa bir açıklama yaparak, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, tüm gazilerimizi saygı ve şükranla yâd ediyor, ebediyete intikal etmiş kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.” dedi.