Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, “MHP’nin seçim bildirgesi, bazıları gibi seçimlik göz boyama, ben, bizim oğlan ve yandaşlara özel değil, ülkeye, millete yani sorunların çözümüne yöneliktir. İsrafı sonlandıracağız. Devletin parasını hortumlayanların hortumlarını keseceğiz.” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, Devlet Bahçeli tarafından seçim beyannamesinin açıklandığını ve açıklanan beyannamenin de toplumda heyecan uyandırdığını söyledi. 1 Kasım seçimlerine giderken MHP’nin seçim bildirgesiyle iktidara yürüyüş başlattığını dile getiren Korkmaz, “MHP toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını biliyor ve çözümünü de kamuoyuna anlatıyor. Projelerimizin kaynağı belli. Vatandaşımız merak etmesin. İsrafı, makam saltanatını önleyip, hortumculuğa son vereceğiz. Kayıt dışı işlere izin vermeyeceğiz. AKP’nin iktidarı döneminde vatandaşı unutup, kamu kaynaklarını yönlendirdiği ‘ben, bizim oğlan ve yandaşlarım A.Ş.’yi ortadan kaldıracağız. Kaynağı yıllardır hizmet bekleyen, sorunlarla boğuşan milletimize sunacağız. Ülkenin ve kentlerin üzerindeki karanlık elleri ortaya çıkarıp, kamu kaynaklarını heba etmelerinin, yetim hakkı yemelerinin, devleti zarara uğratıp, ceplerini doldurmalarının hesabını soracağız. Vakit yaklaşıyor. 1 Kasım’da AKP yaptıklarının hesabını verecek. Terörle yapılan kirli pazarlıkların hesabını soracağız. Hukuk tanımaz düzeni ortadan kaldıracağız. Milli ve manevi değerlere zarar veren, devleti tahribata uğratan bu zihniyetten, ülkeyi ve milleti kurtaracağız. Biz hazırız, projelerimiz hazır. Milletimiz artık gerçekleri gördü. Hesap günü yaklaşıyor.” diye konuştu.

“MHP, TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNİN SORUNLARINA ÇÖZÜM SUNUYOR”

MHP’nin iktidar olması durumunda asgari ücretin 1400 TL’ye çıkarılacağını ifade eden Korkmaz, partisinin bazı vaatlerini de şu şekilde açıkladı: “Büyükşehirlerde 100 TL ulaşım yardımı ve evi olmayan vatandaşlarımıza da 250 TL kira yardımı yapacağız. MHP iktidarında ayrıca her aileden bir kişiye iş ve iş bulana kadar da 700 lira destek vereceğiz. Muhtaç ailelere hilal kart vereceğiz. Emekli aylığındaki eşitsizliği gideceğiz. Emekliye yılda toplam 2 bin 800 TL destek ödeneği vereceğiz. Bunun yanında mazotu 1 lira 75 kuruştan vereceğiz. 120 bin öğretmen ataması gerçekleştireceğiz. Böylece ataması yapılmayan öğretmenlerimizin de kademeli olarak atamalarını gerçekleştireceğiz. Gazilere 3 bin 600 günde emeklilik hakkı getireceğiz. Şehit yetimlerinin tamamına iş imkânı vereceğiz. Geçici işçileri kadroya alacağız. Cemevlerine devlet yardımı yapacağız. Evleneceklere 10 bin lira iki yıl vadeli faizsiz kredi imkanı sağlayacağız. Polislerin ek göstergesini 3 bin 600’e yükselteceğiz”