MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, kendisinin konuk olduğu, TRT'de yayınlanan Meclis Taksi programının 'çekimlerin yanması' gerekçe gösterilerek yayından kaldırıldığını söyledi. Türkkan, "Üç aydır yayın için bekleyen konuğu olduğum Meclis Taksi programı da bu kez son anda tüm çekimlerin yandığı sebebiyle yayınlanamıyormuş." dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, geçen yılın kasım ayı başlarında TRT’de yayınlanan Meclis Taksi programına konuk olmuştu. Türkkan, birçok müşteriyi taksiye alarak, onlarla sohbet etmişti. Ancak aradan geçen zamana rağmen Türkkan'ın yer aldığı bölüm bir türlü yayınlanmadı. Bugün ise ilginç bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Türkkan, konuğu olduğu Meclis Taksi programının, son anda gelen bir talimatla yayından kaldırıldığını söyledi.

Türkkan'ın, konuyla ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: "Üç aydır yayın için bekleyen konuğu olduğum Meclis Taksi programı da bu kez son anda tüm çekimlerin yandığı sebebiyle yayınlanamıyormuş. Daha önceki haftalar çeşitli sebepler gösterilerek yayınlanması ertelenen bu programın bu hafta artık çekim yandığı gerekçesi ile yayınlanmaması beni şaşırttı mı? Tabii ki hayır..! TRT'nin patronu durumunda görünen, çocukluğunu bildiğim İbrahim Eren'e buradan bir kaç sözüm var. Liyakatin bulunduğun pozisyona ne kadar yeter onu tartışmayacağım, ancak sadakatin, bir gün sıkıntının sebebi olacak. İşte o gün, daha önce düştüğün sıkıntıda aklına geldiği gibi ben aklına gelirsem, bugünleri hatırlatacağım. TRT ne İbrahim Eren'in babasının çiftliği ne de bir başkasının. Orada yenilen her herzenin kaydı tutulur, bir gün önünüze konulur. Ez cümle dostlar; Meclis Taksi'nin bugün konuğu olduğum yayını, son anda müdahale ile yayından kalktı. Hırsızların gözü aydın."