MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, partisinin iktidarında 6 ayda terörün kökünü kazma sözü verdi. Seçim çalışmalarını sürdüren Yılmaz, “Terörü bitirmek için inanç, irade, cesaret, kararlılık lazım. Tüm bunlar çok şükür bizde var. Yeter ki milletimiz 1 Kasım’da yetki versin. MHP’nin iktidarında 6 ay içerisinde terörü bitirmek boynumuzun borcudur.” dedi.

Yılmaz, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, belediye başkanları, ilçe başkanları ve milletvekili adaylarıyla birlikte Karaisalı ve Pozantı’ya çıkarma yaptı. Hemşehrisine seslenen Seyfettin Yılmaz, terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gerektiğini dile getirdi. Yılmaz, son 10 yılda terör örgütünün güçlenmesine, silahlanmasına göz yuman AK Parti iktidarının şehit düşen her asker ve polisin kanında eli olduğunu ifade etti.

Ülkeyi soyanlardan, ülkeye ihanet edenlerden de hesap soracaklarını vurgulayan Yılmaz, “Abdullah Öcalan’dan medet umanlar, İmralı ile Kandil arasında posta güvercinliği yapanlar, PKK terör örgütünün bölgede güçlenmesine göz yumanlardan da akan kanın hesabını soracağız.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından MHP heyeti, Karaisalı Belediyesi’nce organize edilen aşure ikramı etkinliğine katıldı. MHP kurmayları daha sonra Pozantı İlçesi’nde salon mitingi gerçekleştirdi. Yılmaz, buradaki konuşmasında da terörle mücadeleyi öne alıp, terörün tamamen bitirilmesi için MHP’ye destek istedi.