MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinde Türk milletinin yolsuzluğa, hırsızlığa, tek adamlığa, hukuksuzluğa karşı tercihini MHP’den yana kullanacağını belirtti.

Seyfettin Yılmaz, Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yılmaz, özellikle kadın seçmenlerden MHP’ye destek istedi. Yüreğir’de Optimum AVM’yi ziyaret eden Seyfettin Yılmaz, alışverişe çıkan kadınlara karanfil verdi. 7 Haziran’da ortaya çıkacak sonuçta kadınların belirleyici olacağını kaydeden Seyfettin Yılmaz, "Kadınlarımız bize güç veriyor. Onların desteğiyle inşallah 7 Haziran’da tek başına iktidar olacağız." dedi.

Seyhan’da ise İnönü ve Çakmak Caddesi’ndeki işyerlerini ziyaret eden Seyfettin Yılmaz, seçim beyannamesinde esnafla ilgili taahhütleri anlattı. 7 Haziran seçimlerinde Türk milletinin yolsuzluğa, hırsızlığa, tek adamlığa, hukuksuzluğa karşı, Türk Devleti’nin bekası için karar vereceğini dile getiren Seyfettin Yılmaz, şunları söyledi: "Milletimiz tercihini MHP’den yana kullanacaktır, buna tüm kalbimle inanıyorum. Herkes emin olsun ki iktidarımızda yoksullukla savaşacağız, yolsuzlukla ve terörle mücadele edeceğiz. Devlet ve yönetim reformuyla çürümenin önüne geçeceğiz. Ahlak ve kalitenin tesisiyle çöküşü engelleyeceğiz. Programlarımızla sanayinin, işadamlarımızın, esnafın, aç ve açıkta kalan milyonlarca masum vatandaşımızın sorunlarını gidereceğiz. Yeni işyeri açan esnafımıza 5 yıl süreyle vergi ve prim avantajı sunacağız. Esnafımızın gelirinin vergilendirilmesinde asgari geçim indirimi uygulayacağız. Şoför esnafımızın yenilemek için alacağı ticari araçtan vergi almayacağız. Bu kategorideki kardeşlerimize yıpranma payı hakkı vereceğiz. Yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımıza vergisiz akaryakıt imkanı sunacağız. Esnaf ve sanatkarımızın geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı tanıyacağız."