Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in öncülüğünde kurulan Millet ve Adalet Partisi, (MİLAD) kamuoyuna açık ilk toplantısını yarın Ankara’da gerçekleştiriyor. Toplantı öncesinde bir açıklama yapan MİLAD Partisi Eş Genel Başkanı Mehmet Bozdemir, yarın ki Ankara Buluşması'nda kendi politikaları ile birlikte hükümetin yanlış politikalarını vatandaşlara anlatacaklarını belirterek, “Bu millet çok kötü bir yönetimle idare ediliyor. Bu iktidar millete karşı savaş açmış, yolsuzluklara bulaşmış, ahlakı askıya almış, ülkeyi kötü noktaya getirmiş. Bu kadar kötü bir yönetime rağmen muhalefet yetersiz kalmış, muhalefet üretememiş.” dedi.

Yarın Ankara’da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek Büyük Ankara Buluşması’na bütün vatandaşları davet eden MİLAD Partisi, toplantının içeriğini ise bir seçim kampanyası başlangıcı olarak değil, millete moral konuşması olarak görüyor.

MİLAD Partisi Eş Genel Başkanı Mehmet Bozdemir, yarın gerçekleştirilecek buluşma öncesinde Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) değerlendirmelerde bulundu. Toplantının ilk kamuoyuna açık toplantı olacağını ve herkesin davetli olduğunu vurgulayan Bozdemir, “Büyük bir buluşma olacak, bütün illerden teşkilatlarımız gelecek” dedi. Bu toplantıyı bir seçim kampanyası başlangıcı olarak değil, millete moral konuşması olarak gördüklerini ifade eden Bozdemir, toplantıda hükümetin yanlış politikalarını ve kendi politikalarını millete anlatacaklarını kaydetti.

Bozdemir, “Bu millet çok kötü bir yönetimle idare ediliyor. Bu iktidar millete karşı savaş açmış, yolsuzluklara bulaşmış, ahlakı askıya almış, ülkeyi kötü noktaya getirmiş. Bu kadar kötü bir yönetime rağmen muhalefet yetersiz kalmış, muhalefet üretememiş.” diye ekledi. Mehmet Bozdemir, Türkiye’de bir parti devleti kurulması çabasına karşı çıkacaklarını dile getirdi.