AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, koalisyon görüşmelerini samimiyetle, ciddiyetle, ağırbaşlılıkla, peşin hükümsüz yürüttüklerini ifade ederek, "Umuyoruz ki milletimizin vermiş olduğu bu görevi diğerleri de doğru okur, ipe un sermezler." dedi.

Demircan, partisinin Bafra ilçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma merasimine katıldı.
Koalisyon görüşmelerini samimiyetle, ciddiyetle, ağırbaşlılıkla, peşin hükümsüz yürütteklerini kaydeden Demircan, "Elimizi sıkarak değil elimizi açarak, millete hizmet için ben varım diyen herkesle görüşerek bu çalışmaları yapıyoruz. Umuyoruz ki milletimizin vermiş olduğu bu görevi diğerleri de doğru okur. İpe un sermez ve millete hizmet etmek için harekete geçerler. Bizimle birlikte hareket ederler." şeklinde konuştu.

Milletin beklediği, milletin değerlerine ve isteklerine uygun bir koalisyon elbette kurulacağını kaydeden Demircan, "Kurulamadı? Kurulamadı. İşin sahibi millettir. Millet kararını yeniden verir. Yeni bir tablo çizer. Oradan da süreç işlemiş olur. Sizler müsterih olun. Bir seçim biter diğer seçim çalışmaları başlar. Seçim olur ya da olmaz. Hazırlıklarımızı yerine getiririz. Netice itibariyle milletimiz; tekneye un koyan ile ipe un sereni ayırt edecektir.” diye konuştu.