Siyasi partilerin milletvekili adaylarının kesin listeleri 24 Nisan'da ilan edilecek. Gümrük kapılarında ve yurtdışı temsilciliklerde oy verme işlemine ise 8 Mayıs günü başlanacak.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) takvimine göre; siyasi partilerin seçim çevreleri itibariyle milletvekili kesin aday listeleri ile bağımsız adaylar yarın radyo, televizyon, Resmi Gazete ve illerde ilan edilecek. Pazar günü yurtiçi sandık kurullarının oluşturulması işlemleri tamamlanacak ve seçim işlerinde görev alacakların eğitimlerine başlanacak. Aynı gün kapalı oy verme yerlerine ve sandık çevrelerinde görülebilir yerlere asılacak aday listelerinin il seçim kurullarınca SEÇSİS’ten dökümü alınarak ilçe seçim kurullarına gönderilmeye başlanacak.

27 Nisan günü birleşik oy pusulaların basımı, basımı tamamlandıkça bir plan dahilinde dağıtımına başlanacak. İlçe seçim kurullarınca ticari amaçlı sabit ilan ve reklam yerlerinin belirlenerek siyasi partiler ile bağımsız adaylara duyurulmasının son günü ise 28 Nisan. 8 Mayıs’ta ise gümrük kapılarında ve yurtdışı temsilciliklerde oy verme işlemine başlanacak.