AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Çorum milletvekili Kurt, ziyarette Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar’a yeni görevinde başarılar diledi.

Başhekim Afşarlar, Onkoloji hastaları için çok önemli olan hastaneye kazandırılan PED çekim makinesi için Milletvekili Ceritoğlu’na teşekkür etti.

Çok pahalı bir yatırım olan PED Çekim Ünitesinin Çorum’a kazandırıldığını kaydeden Ceritoğlu, “Çok pahalı bir yatırımı şehrimize kazandırdığımız için mutluyuz. Bunun için civar illerden de gelen hastalar olacaktır. Hastaları ve refakatçileri hastanede PED çekiminden sonrada isterlerse tek kişilik odalarda misafir edeceğiz” dedi.

Daha sonra hastanede incelemelerde bulunan Ceritoğlu, Başhekim Afşarlar’la birlikte servisleri gezerek yatan hastalarla ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastalardan sevgi ve şefkatin esirgenmemesini isteyen Kurt, “ Özellikle yaşlı hastalarımız, hastalıklarından dolayı yatağa bağlı kalınca sevdiği insanları yanında görmek adına kendilerini ziyaret etmelerini beklerler. Bizde onları yalnız bırakmamak ve yalnız olmadıklarını hissettirmek için ziyaret ederek, moral vermek istedik. Bütün hastalarımıza Allah’tan acil şifalar ve yakınlarına sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.