Milli İttifak Kars milletvekili adayı Selami Altun, Milli İttifak'a oy vermek isteyenlerin Saadet logosunun altına mühür basmaları gerektiğini söyledi.

7 Haziran seçimlerine saatler kala Milli İttifak Saadet Partisi Kars milletvekili adayı Selami Altun seçim çalışmalarını değerlendirdi. Seçimlere saatler kala seçmenlerin oy pusulasında 'Milli İttifak' partisi aramalarından endişe ettiklerini ifade eden Altun, "Milli İttifak'a oy vermek isteyenler Saadet Partisi'nin altına evet mührünü bassınlar." dedi.

Kars'ı karış karış gezdiklerini dile getiren milletvekili adayı Altun, seçim çalışması için gittikleri köylerde köylülerin birçok sorunları olduğunu gördüklerini ve 12 yıldan beri her seçimde birilerinin gelip kendilerine söz verip ama ne hikmetse seçimden sonra seçilen adayların bir daha köylerine uğramadığını söylediklerini nakletti.

'12 YILDIR İKTİDAR OLAN PARTİNİN ADAYLARI ÇUKURLARLA DOLU YOLDAN GEÇERKEN UTANIYOR MU?'

Kars ve ilçelerine bağlı köy yollarının tamamen çukurlarla dolu olduğunu üzülerek gördüğünü ifade eden Altun, "Biz şunu düşünmeden geçemiyoruz; acaba iktidar partisi mensupları bu yollardan hiç geçmemekte mi? Yahut geçerken utanıyorlar mı? Bu yolları görünce ne düşünüyorlar? Yoksa onlar bu yolları helikopterle mi geçiyorlar? 12 yıldır mevcut iktidarın hem il merkezimize, ilçelerimize hem de köylerimize çok da bir katkısının olmadığını görmekteyiz. Köylerimizin birçoğunda evlerinin kapısını çaldığımızda bizlere kapıyı açanlar ya evin yaşlısı ya da çocuklarıdır. Görüyoruz ki genç nesiller doğduğu yerde doymamakta. Buna biz 7 Haziran'da inanıyoruz ki milletimiz cevap verecek ve 7 Haziran'da milletimiz Milli İttifak yani Saadet Partisi üzerinden mesaj verecek." ifadelerini kullandı.

'MİLLETİMİZ OLAĞAN DIŞI SEYREDEN SİYASETİ GÖRMEKTEDİR'

Halkın bu seçimlerde Milli İttifak, Saadet Partisi üzerinden bir mesaj vereceğini aktaran Altun, "Çünkü biz inanıyoruz ki milletimiz gerçekten basiretiyle, ferasetiyle, sağduyusuyla, aklı selimiyle her seçimde önemli mesajlar veriyor. Bugün de milletimiz ülkemizde olağan dışı bir şekilde seyreden siyaseti görmektedir. Ülkemizi içine düşürülen kısır çatışmalar üzerinden yürüten bir iktidar ve muhalefetlere karşı milletimiz cevabını oyuyla ortaya koyacaktır. Ben bu mesajın bu seçimde Milli İttifak - Saadet Partisi'nin alacağı oylar üzerinden verileceğine inanıyorum. İnşallah Milli İttifak - Saadet Partisi sandıktan beklenenin üzerinde bir sonuçla çıkacak, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin oluşturduğu Milli İttifak'ın yer alacağı bir Meclis birçok yanlışın engellendiği yer olacak." şeklinde konuştu.